About me

Мислите да откажете цигарите? Ако е така, то това не е Вашето място. Тук ще бъдат публикувани неща, които претендират за точно обратното - да бъде показано всъшност колко красиви са хората, притежаващи това, което се смята за един от най-големите врагове на света. Красотата сама по себе си е едно относително понятие и всеки я намира по различен начин в различни неща.
Здравейте! Казвам се Иван, на 26 лета съм и съм пушач-ценител от може би пет години. Какво означава пушач-ценител ли? Това е човек, който не вярва на предразсъдъците, че само това може да те убие и да не направи един грозен и неприветлив човек. Такъв можеш да бъдеш по ред причини, но факта че имаш страст за нещо(колкото и нездравословно да е - е, хайде всички знаем, че е вредно) и си отдаден на това, не смятам че трябва да се приема като 'о, какъв ужас и безобразие - толкова си млад и от толкова малко време пушиш! Трябва да спреш! '. Трябва да спреш ако не изпитваш удоволствие от това - всъшност както е с всяко едно друго. Именно затова и аз започнах сам, без чужда намеса, а просто да пробвам. Така осъзнах, че всъшност това е едно от малкото петминутни удоволствия, които мога да си доставя сам, без някой да ми го налага. Срещал съм много критики и много 'спирай ги!' . Това, което аз лично получавам за тези вълшебни пет минути - спокойствие и бариера срещу предразсъдъци. Живеем в прекалено напрегната реалност - това са моите пет минути бягство и моите пет минути размисъл.
Идеята ми в никакъв случай не е да пропагандирам -ПУШЕТЕ ВАШ'ТА МАМА!, а по-скоро намерете начин да избягате от суровата реалност, предразсъдъците, тесногърдието и клишето. Знам, че във всеки един от вас се крие един креативен и откачен, красив човек - интересно ми е кой и как отключва тези качества. Затова и може би обичам репликата 'да пушим по една' , дори и човека срещу мен да е непушач, защото 'на по цигара' мога да разбера много неща за него, а мен това живо ме интересува.
Мечтата ми е някой хубав ден(да, има такива) е да 'пуша по цигара' с всеки един човек на този свят и да разбера за него. Желая на всички вас, красиви хора, да бъдете обичани, независимо колко нездравословни удоволствия имате!

No comments:

Post a Comment